Tuotteet ja palvelut

AACU Keskusyksikkö

AACU sisältää vakiona ilman lämpötilaa, suhteellista kosteutta ja painetta mittaavat sensorit.

Toimii kasvukaudella mikrosääasemana ja talvella varastovahtina. AACU on laajennettavissa helposti täysiveriseksi sääasemaksi lisäämällä tuuli- ja sadesensorit

MINNA Säävahti

Ilman lämpötila, suhteellinen kosteus ja painemittausten lisäksi sademäärä- ja tuulisensorit.

PAULA Peltovahti

Monipuolinen PAULA kasvualustan mittausasema valvoo ilman lämpötilan, kosteuden ja paineen lisäksi kasvualustan kosteutta ja lämpötilaa 1-2 syvyydestä.

PAULA sisältää AACU keskusyksikkön ja siihen integroidut 1 – 2 kpl maaperän kosteus- ja lämpötilasensoria.

Maaperän mittausantureina käytämme korkeatasoisia ja varmatoimisia ammattikäyttöön tarkoitettuja paineen mittaukseen perustuvia sensoreita. 

Lisätietoja kasvualusta kosteusmittauksesta

ESKO Hallavahti

Ennakoi hallan lähestyminen mittaamalla lämpötila kasvustosta ja kasvuston yläpuolelta. Saat varoituksen kännykkääsi haluamallasi lämpötilalla. 

ESKO hallavahti sisältää AACU keskusyksikkön ja siihen integroidut kasvuston lämpötilasensorit

JALMARI Vaaka

Siilovaaka, jolla mittaat kaikenkokoisten ja –muotoisten tukijalkojen varassa seisovien säiliöiden painon helposti. Vaaka-anturit seuraavat jatkuvatoimisesti rehun, viljan tai minkä tahansa raaka-aineen määrää.

Näet kännykän näytöltäsi tilanteen, saat ennusteen jäljellä olevasta työ- tai ruokinta-ajasta, ja hälytykset rehun täydennystarpeesta.  Antureiden asentaminen on yksinkertaista ja nopeaa. Kiinnitys kahdella 3 mm ruuvilla siilon kaikkiin tukijalkoihin, jonka jälkeen suoritetaan siilokohtainen kalibrointi.

Tarkkuus: ±10%

OLLI Säiliövahti

Polttoainesäiliön langaton mittalaite antaa älyn polttoainesäiliöille. Laite valvoo säiliöitä 24/7 täysin automaattisesti.

Näet kännykän näytössä jäljellä olevan polttoaineen reaaliajassa. Näin optimoit kulutuksen tarkasti ja pystyt varmistamaan, ettei polttoaine pääse huomaamatta loppumaan. Halutessasi älysäiliö lähettää täydennyspyynnön automaattisesti toimittajalle. Laite osaa myös varoittaa varkaudesta tai ilkivallasta.

Toimii myös muussa pinnankorkeuden mittauksessa. Esim. kastelualtaat tai kaivot.

Kastevahti

Lehtikosteutta valvova kastevahti kertoo tarkasti, kuinka kauan lehtipinta pysyy märkänä. Kastevahti mittausasemaan kuuluu kastesensorin lisäksi AACU keskusyksikköön integroitu sademittari. Tällä mittausasemalla pystyt seuraamaan lehtikosteuden lisäksi ilman lämpötilaa, painetta, kosteutta ja sademääriä. Pilvipalvelussa laskemme riskirajat, lämpösumman ja pitkällä aikavälillä kertyneen sademäärän.

Tarvittaessa saat hälytykset lehtikosteuden aiheuttamasta infektioriskistä tai muista mittausaseman parametreistä.

Farmiaisti Portaali

Farmin tilannekuva taskussa aina mukana. Farmiportaali kertoo tärkeimmät sää-, kasvusto- ja kasvualustaolosuhteet havainnollisella päivänäytöllä. 

Farmiaisti varoittaa muuttuneesta tilanteesta halutuilla raja-arvoilla. Saat varoitukset esim. hallan vaarasta, kasvualustan kuivumisriskista tai kasvuston ylikuumenemisesta. 

Farmiaisti portaalin päivänäyttö sisältyy mittausaseman hintaan.

 

RUISKU Tuulivahti

Sopivan tuuliraon löytäminen on  haastavaa mäkihypyssä ja ruiskutuksessa. RUISKU tuulivahti kertoo tilanteen kaukaisimmallakin peltolohkolla.  

RUISKU tuulivahti sisältää AACU keskusyksikön ja siihen ihtegroidun tuulimittarin. Vahtipalvelu kerää olosuhdetietoja ja oppii ennakoimaan suotuisat olosuhteet. 

Kasvualustan sauvaanturit

Kasvualustan sauva-anturit on tarkoitettu maaperän kosteuden ja lämpötilan valvontaan yhdestä tai useammasta mittauspisteestä.

Anturit toimivat myös isojen ruukkukasvien kasvualustan valvonnassa.

Sauva-anturit liitetään AACU keskusyksikköön. Ilman auringonsäteilysuojaa AACU voidaan ”piilottaa” kevyesti maan sisään.

Share this...
Shopping Basket