Tuotteet ja palvelut


Laitteet vaativiin olosuhteisiin


"Plug & Sense" toteutus


Oppivat palvelut

Keskusyksikön vedenpitävä ja iskunkestävä kotelointi on suunniteltu erityisesti maatilojen kovaan käyttöön.

Keskusyksikössä on vakiona ilman lämpötilaa, suhteellista kosteutta ja painetta mittaavat sensorit.

Ulkokäyttöä varten keskusyksikkö on suojattu auringonsäteilysuojalla.

Keskusyksikkö on laajennettavissa monipuoliseksi mittausasemaksi. Yhteen keskusyksikköön voidaan liittää 2-6 sensoria tyypistä riippuen.

”Plug & Sense” toteutus mahdollistaa monikäyttöisyyden tarpeen mukaan. Sama mittausasema voi toimi keväällä hallavahtina, kesällä maaperän olosuhteiden valvojana ja talvella  laite toimii varaston lämpötila- ja kosteusvahtina.

Sensorivalikoima on laaja. Alta löydät yleisimmin käytössä olevat mittausasemat. Teemme myös täysin räätälöityjä ratkaisuja.

Farmiaisti mittausasemat ja palvelut oppivat näkemästään ja kokemastaan. Kun mittausdataa kertyy pilvipalveluun, siihen liitetään paikallistietämys ja avointa dataa, saadaan tarkempia ennusteita ja suosituksia toimenpiteiksi.

Mittausasemat voivat olla yhteydessä toisiinsa tai kolmansiin osapuoliin palveluiden tehokkuuden lisäämiseksi. Esim. sääasemat eri tiloilla voivat vaihtaa hallan vaara varoituksia.

Kaikki tuotteemme varoittavat ja hälyttävät poikkeamista sähköpostiin ja mobiililaitteille.

Kysy lisää kehittyneemmistä analytiikkapalveluista ja ennustemalleista.

AACU keskusyksikkö

RUISKU tuulivahti

ESKO hallavahti

AACU sisältää vakiona ilman lämpötilaa, suhteellista kosteutta ja painetta mittaavat sensorit.

Toimii kasvukaudella mikrosääasemana ja talvella varastovahtina. AACU on laajennettavissa helposti täysiveriseksi sääasemaksi lisäämällä tuuli- ja sadesensorit

Sopivan tuuliraon löytäminen on  haastavaa mäkihypyssä ja ruiskutuksessa. RUISKU tuulivahti kertoo tilanteen kaukaisimmallakin peltolohkolla.  

RUISKU tuulivahti sisältää AACU keskusyksikön ja siihen ihtegroidun tuulimittarin. Vahtipalvelu kerää olosuhdetietoja ja oppii ennakoimaan suotuisat olosuhteet. 

Ennakoi hallan lähestyminen mittaamalla lämpötila kasvustosta ja kasvuston yläpuolelta. Saat varoituksen kännykkääsi haluamallasi lämpötilalla. 

ESKO hallavahti sisältää AACU keskusyksikkön ja siihen integroidut kasvuston lämpötilasensorit

PAULA maaperäasema

JALMARI vaaka

OLLI säiliövahti

Monipuolinen PAULA maaperäasema valvoo ilman lämpötilan, kosteuden ja paineen lisäksi maaperän kosteutta ja lämpötilaa kahdesta syvyydestä.

PAULA sisältää AACU keskusyksikkön ja siihen integroidut 2 kpl maaperän kosteus- lämpötilasensoria.

Maaperäasemassa käytämme korkeatasoisia ja varmatoimisia ammattikäyttöön tarkoitettuja sensoreita.

Siilovaaka, jolla mittaat kaikenkokoisten ja –muotoisten tukijalkojen varassa seisovien säiliöiden painon helposti. Vaaka-anturit seuraavat jatkuvatoimisesti rehun, viljan tai minkä tahansa raaka-aineen määrää.

Näet kännykän näytöltäsi tilanteen, saat ennusteen jäljellä olevasta työ- tai ruokinta-ajasta, ja hälytykset rehun täydennystarpeesta.  Antureiden asentaminen on yksinkertaista ja nopeaa. Kiinnitys kahdella 3 mm ruuvilla siilon kaikkiin tukijalkoihin, jonka jälkeen suoritetaan siilokohtainen kalibrointi.

Tarkkuus: ±10%

Polttoainesäiliön langaton mittalaite antaa älyn polttoainesäiliöille. Laite valvoo säiliöitä 24/7 täysin automaattisesti.

Näet kännykän näytössä jäljellä olevan polttoaineen reaaliajassa. Näin optimoit kulutuksen tarkasti ja pystyt varmistamaan, ettei polttoaine pääse huomaamatta loppumaan. Halutessasi älysäiliö lähettää täydennyspyynnön automaattisesti toimittajalle. Laite osaa myös varoittaa varkaudesta tai ilkivallasta.

Toimii myös muussa pinnankorkeuden mittauksessa. Esim. kastelualtaat tai kaivot.

Sääasema

Maaperä sauvaanturit

Sauva-anturi kuivuriin/viljasiiloon

Ilman lämpötila, suhteellinen kosteus ja paine mittausten lisäksi sademäärä- ja tuulisensorit

Maaperä sauva-anturi on tarkoitettu maaperän kosteuden ja lämpötilan valvontaan yhdestä tai useammasta mittauspisteestä.

Sauva-antureita on saatavana 30 cm ja 50 cm pituisina puutarhakäyttöön ja 1.2 m pituisena monipistesauvana maatalouden käyttöön.

Sauva-anturi liitetään AACU keskusyksikköön. Ilman auringonsäteilysuojaa AACU voidaan ”piilottaa” kevyesti maan sisään.

Viljasiilon mittaussauvalla mittaat lämpöprofiilin kuivurista tai viljasiilosta. Sauvan pituus on 3 m. Mittauspisteet ovat 60 cm välein.

Siilosauva liitetään AACU keskusyksikköön. 

Shopping Basket